CURS D’ESCALADA AL ROKO

Des del Centre Excursionista Palautordera, després de l’èxit que vam tenir el curs passat ens decidim a continuar un any més amb les extraescolars i grups d’entrenaments per adults. 
L'escalada és un esport en revolució, gràcies a tots els seus beneficis en l'àmbit físic i psicològic. Ens fa desenvolupar capacitats físiques com l'equilibri, l'agilitat, la força, la flexibilitat... A més ens fa treballar la ment, ens ajuda a superar pors, a concentrar-nos, a tenir autoconfiança i a prendre decisions.

L’objectiu principal del Curs d’Escalada és aprendre divertint-nos dins d’un bon ambient. Gaudirem d'una iniciació progressiva al meravellós món de l'escalada o si ja som escaladors experimentats, desenvoluparem i exprimirem les nostres capacitats amb entrenaments personalitzats, en grup i dirigits.

Període d’inscripció del 12 al 28 de setembre, a través del correu electrònic cepalautordera@gmail.com o eric_palau@hotmail.com, els dijous de 20:00 a 21:00 a la seu del CEP, o trucant al 633554694.

Reunió informativa del Curs d’Escalada dimecres 27 de setembre a la seu del CEP:
a les 18:00 curs d’escalada infantil, mitjà i jove

a les 19:00 curs d’entrenament d’adults


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada