CONFERÈNCIA SOBRE PERILLS I RISCOS DEL MEDI NATURAL

El proper 9 de juny del 2017, sota el nom de “Perills i riscos del medi natural. La muntanya com a factor d’agressivitat. Prevenció de riscos”, s’oferirà una conferència més taula rodona posterior sobre aquesta mateixa temàtica.

La xerrada, iniciativa del Club Excursionista Palautordera, està organitzada conjuntament amb el Centre Excursionista de St. Celoni.

Tots els ponents són membres docents del reconegut Curs de Medicina i Socors de Muntanya que organitzen anualment i de forma conjunta tres de les entitats més emblemàtiques del país: el Centre Excursionista de Catalunya, el Club Excursionista de Gràcia i la Unió Excursionista de Catalunya de Barcelona. Conten amb una dilatada experiència en activitats de muntanya i, concretament, en la prevenció d’accidentalitat i en l’auxili en situacions d’emergència. Ens oferiran la seva visió particular sobre aquest aspecte de la nostra activitat i podrem efectuar tota mena de preguntes en una taula rodona feta a continuació de l’exposició que obrirà la sessió. Ells intentaran resoldre i aclarir tots els nostres dubtes i podrem exposar i parlar de fets i situacions reals.

Practiqueu l’activitat que practiqueu, des de fàcils passejades i recorreguts de senders a BTT, barranquisme, espeleologia, activitats alpinístiques, esquí de qualsevol tipus i escalades de tota mena, esperem que trobeu la conferència d’allò més útil i interessant.


Us esperem a totes i tots el proper divendres 9 de juny, a les 8 del vespre, a la sala “La Quadra”, carrer de l’Empordà, 30, de Sta. M. de Palautordera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada