EXTRAESCOLARS I ENTRENAMENTS D’ESCALADA AMB GRUP

Al Centre Excursionista Palautordera apostem per l’ESCALADA i per això ens decidim a organitzar tres cursos d’iniciació i un d’entrenament per aquest pròxim curs 2016-2017 pels socis de CEP. Ens aquests cursos els més petits i els més grans podran gaudir i aprendre aquest meravellós esport en revolució. L'escalada és un esport complet, la seva pràctica aporta grans beneficis a nivell físic i psicològic. Permet desenvolupar les capacitats físiques com la força, l’equilibri, la coordinació i la flexibilitat. Alhora millora la confiança en un mateix, l’autoestima i la capacitat de socialització.

En aquests cursos et podràs iniciar en aquest fantàstic món, on aprendràs a practicar l’esport d’una manera segura, divertida i en un bon ambient. En canvi, si ja ets un escalador més experimentat no dubtis en entrenar i potenciar les teves capacitats amb entrenaments planificats. Amb la creació dels diferents grups reduïts de 4 a 6 persones garantim un bon aprenentatge.

Si estàs interessat no ho dubtis i demana informació sense compromís. Si encara no ets soci de CEP, només cal inscriure-t’hi (15 euros/any). Els avantatges de ser soci del CEP són entre altres, gaudir de les excursions que organitzem durant tot l’any per tot el territori, tenir a la teva disposició material per poder gaudir de la muntanya o tenir dret a la targeta d’accés al rocòdrom.

Recorda, comencem a l’octubre i les places són limitades!


CURS 1
CURS 2
CURS 3
ENTRENAMENT
Edat: 5 a 10 anys
Edat: 11 a 14 anys
Edat: 15 a 18 anys
Edat: majors d’edat
Horari: 17:00 a 18:00, dimarts i dijous
Horari: 18:30 a 19:30, dimarts i dijous
Horari: 17:00 a 18:30, dilluns i dimecres
Horari: 19:00 a 21:00, dilluns i dimecres
Ràtio: 4/6 persones
Ràtio: 4/6 persones
Ràtio: 4/6 persones
Ràtio: 4/6 persones

Data d’inici: dies 3 i 4 d’octubre.
PREUS
·         CURS 1 i 2:
Un dia a la setmana 15€ mensuals.
Dos dies a la setmana 25€ mensuals.
·         CURS 3 i ENTRENAMENTS EN GRUP DIRIGIT:
Un dia a la setmana 25€ mensuals.
Dos dies a la setmana 35€ mensuals.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ  
Al CEP tots els dimecres de 8 a 9 del vespre o per correu electrònic cepalautordera@gmail.com.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada