Curs d'iniciació d'escalada per nens i nenes

Presentació
Quant parlem d’escalada pensem en un esport de risc i d’individualitat, però no és així, ens equivoquem. Dins del factor de risc que representa qualsevol esport de muntanya, l’escalada, amb un bon aprenentatge és un esport segur i molt divertit, que ens ajuda a desenvolupar les nostres habilitats: l’agilitat, l’equilibri, la coordinació, la concentració... Tan mateix ens ensenya valors molts importants, com la confiança en un mateix i en els altres, el companyerisme, el respecte per l’entorn, la superació, el treball, la constància...

És un esport en revolució, cada vegada hi ha més pràctica i avança cansat dels esports més convencionals dels que estem acostumats a veure.

Aquest és un projecte que organitzem amb il·lusió, per poder fomentar l’escalada entre els més petits del nostre municipi.

Objectius
L’objectiu principal és la diversió i l’aprenentatge mentre fem esport!
En aquest curs, volem que els nens i nenes assoleixin els coneixements bàsics de l’escalada, compaginant-ho amb un bon entrenament. Fomentar les seves habilitats i la capacitat de descobriment fent jocs, dinàmiques, exercicis...

Calendari
Tots els diumenges del 18 de gener al 15 de març (8 sessions)
Grup 1 (Petits): 15:30 – 17:30
Grup 2 (grans): 17:45 – 19:45
Els grups s’organitzaran segons les edats dels participants.

Requisits del curs
Tenir entre 6 i 14 anys.
Caldrà tenir la llicència esportiva de la FEEC any 2015.
Número de places de 4 a 12 participants.

Preu primer curs
20 euros del curs
+
15 euros de quota anual de soci del CEP
+
15 euros de llicència federativa anual (assegurança) segons l’edat.
=
Total 50 euros.

Inclou el curs (material per realitzar el curs + participants), totes les activitats que realitza el centre excursionista i l’assegurança d’accidents a la muntanya durant tot l’any 2015 (per qualsevol activitat relacionada amb la muntanya). Possibilitat de utilitzar gratuïtament el material del que disposem al CEP.

Per propers cursos d’escalada només s’haurà d’abonar el preu del curs.
Els diners del curs seran destinats a la millora i manteniment de les instal·lacions.

Per més informació
Al correu cepalautordera@gmail.com o o trucar al 938 48 18 46, 633554694. Ens podeu trobar tots els dimecres de 8 a 9 de la tarda al local del CEP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada